Hurrikaani välieriin, valmentaja Lauri Rantanen: Ei syytä juhliin, meidän pitikin hoitaa Sampo

0
Päävalmentaja Lauri Rantanen johdatti Hurrikaanin voittoon 891 katsojan edessä Loimaan Liikuntahallissa. Kuva: Juuso Riponiemi
Päävalmentaja Lauri Rantanen johdatti Hurrikaanin voittoon 891 katsojan edessä Loimaan Liikuntahallissa. Kuva: Juuso Riponiemi

LENTOPALLO Hurrikaani–Sampo 3–0 (25–18, 25–19, 25–17), Sampo–Hurrikaani 1–3 (25–21, 25–27, 21–25, 15–25).
Hurrikaani ja Pielaveden Sampo urakoivat pääsiäisen pyhinä puolivälieräsarjan pakettiin. Kuten tavaksi on tullut, tälläkin kertaa Hurrikaani jatkaa ottelusarjasta eteenpäin ja Sampo saa aloittaa kesäloman. Asialle tuli varmuus maanantaina, kun Hurrikaani kävi Siilinjärvellä hakemassa kolmannen ja ratkaisevan voiton.
– Ensimmäinen askel on otettu, ja nyt mennään Valepan kimppuun. Tuskin kukaan tässä joukkueessa vielä kovinkaan tyytyväinen on. Meidän pitikin Sampo hoitaa, joten mitään juhlia ei ole syytä järjestää, ensimmäisen pudotuspelisarjan Mestaruusliigassa valmentanut Lauri Rantanen kommentoi tyynesti.
Hän myönsi, että ottelusarjan alku oli joukkueelta huono.
– Paransimme koko ajan pelaamistamme, ja kaksi viimeistä peliä olivat meiltä jo tosi vahvoja. Luke Smith oli tasaisen varma, Jesse Mäntylä pelasi hyvät neljä peliä hihalla, ja moni muukin oli vähintään omalla tasollaan, kun tätä paria alettiin ratkoa.
Kokenut keskipelaaja Kosti Shumov antoi joukkueelleen vuolaasti kiitosta ottelusarjan hoitamisesta melko selvästi.
– Tämä joukkue on kasvanut henkisesti muutamien vastoinkäymisten jälkeen.
Hurrikaani pelaa ensimmäisen välieräottelun Valepaa vastaan lauantaina Sastamalassa.

Valtteri Arra