Huumekuski pakeni poliisia

0

LOIMAA Paikkakuntalaisen miehen epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen, huumausaineen käyttörikokseen, kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta, liikenneturvallisuuden vaarantamiseen ja niskoitteluun poliisia vastaan Telkäntiellä sunnuntain ja maanantain välisenä yönä.
Poliisille ilmoitettiin mahdollisesta rattijuoposta. Partio ajoi Kolkkalantietä kohti Hirvikoskentietä, kun epäilty rattijuoppo tuli heitä vastaan. Partio kääntyi epäillyn perään ja kytki pysäytysvalot päälle. Epäilty ei noudattanut poliisin käskyä vaan kiihdytti vauhtiaan. Partio seurasi epäiltyä yli 80 km/h:n nopeudella, kun alueella on 40 km/h nopeusrajoitus. Seurattu ajoneuvo ajoi Telkäntien pihaan, mistä partio tavoitti sen kuljettajan.
Mies puhalsi alkometriin 0,33 promillea. Hänelle suoritettiin huumausaineen pikatesti, jonka tulos oli positiivinen. Poliisille selvisi, että kuljettajalla ei ollut ajo-oikeutta.
Poliisi otti miehen kiinni ja kuljetti hänet verikokeisiin.