Tunteella kuvattuja tarinoita

0

YPÄJÄ Valokuvaaja Sirpa Ryyppö kertoo kuvillaan tarinoita ja välittää vahvoja tunnelmia. Ajattomat ja kansainväliset kuvat kahmivat palkintoja Suomen Ammattivalokuvaajat ry:n Vuoden muotokuvaaja -kilpailussa.

Börjellä on osansa Sirpa Ryypön menestyksessä. Alpakkapojan kuva kuului kokonaiskilpailun hopeaa tuoneeseen viiden kuvan sarjaan. Ryyppö sai hopeaa myös muotokuvasarjassa sekä kunniamaininnan lapsi- ja lemmikkikuvasarjoissa. Kuva: Kiti Salonen
Börjellä on osansa Sirpa Ryypön menestyksessä. Alpakkapojan kuva kuului kokonaiskilpailun hopeaa tuoneeseen viiden kuvan sarjaan. Ryyppö sai hopeaa myös muotokuvasarjassa sekä kunniamaininnan lapsi- ja lemmikkikuvasarjoissa. Kuva: Kiti Salonen

Ryyppö palkittiin kokonaiskilpailun ja muotokuvasarjan kakkossijalla. Lisäksi hän sai kunniamaininnan lapsi- ja lemmikkikuvasarjoissa.
Ryyppö voitti kokonaiskilpailun kuusi vuotta sitten. Ylivoimainen voitto tuntui silloin mahtavalta, mutta kakkossija nyt melkein vielä paremmalta.
– Silloin en ollut somessa, jossa iloa voi jakaa niin monen kanssa. Asiakkaat ja läheiset ovat eläneet nyt menestyksessä vahvasti mukana, Ryyppö kiittää.
Lisää on tulossa. Ypäjäläiskuvaaja palkitaan European Professional of the Year 2016 -kilpailussa Portugalissa maaliskuussa. Minkä palkinnon Ryyppö saa, on vielä salaisuus.

Kiti Salonen

 

Lue lisää 3.3.2016 lehdestä