Vanhat kortit, etiketit ja osakekirjat esiin!

0

Loimaa-Seuran viimevuotinen kotiseutukirjallisuusnäyttely onnistui yli odotusten.
Kevättalvesta, 7.–10. huhtikuuta, järjestetään Ateljee Hulmin alakerrassa seuraava näyttely, johon kootaan Saviseudulta postikortteja vanhimmista 1950-luvun loppuun saakka. Ei kuitenkaan mitä tahansa kortteja, vaan Alastaro-Loimaa- jne.-aiheisia.
Postikorttien lisäksi etsitään vanhoja paikallisia etikettejä, tulitikkuaskeja, tupakkalaatikoita, etiketein varustettuja olut- ja virvoitusjuomapulloja jne., kauppojen omia etikettejä, sellaisia, jotka kertovat alueen vanhasta elinkeinohistoriasta. Kolmas kiinnostava kohde ovat vanhat osakekirjat.

Mikäli teillä on näyttelyyn sopivia tuotteita, niitä voi tuoda Loimaa-Seuran toimistoon Hulmille tiistaina, 15. maaliskuuta kello 11–18. Jos haluatte saada tarkempia tietoja asiasta, voitte soittaa numeroon 040 8441 725.
Vuosi sitten kaikki näyttelyyn tuodut julkaisut kirjattiin, näyttelypöydät kuvattiin. Nyt on tarkoitus tallettaa kaikki painotuotteet kuva-arkistoon.
Tuodut kortit, etiketit, osakekirjat, kuvataan paikalla heti, niitä ei siis välttämättä tarvitse jättää näyttelyn ajaksi Loimaa-Seuran haltuun Hulmille, ellei niin sovita.
Aarteitten haltijoilla on nyt mahdollisuus jakaa ilonsa ja tietonsa muiden paikallisesta historiasta kiinnostuneiden kanssa.