Hurrikaanin kausi päättyi pronssijuhliin

0
Hurrikaani osoitti karmaisevan välieräsarjan jälkeen, että ammattilaisjoukkue pystyy motivoimaan itsensä vielä pronssitaisteluun. Se ei jättänyt mitään jossittelun varaa vaan pyyhkäisi Kuopiossa Lekan kumoon puhtaasti.Kuva: Vili Härkönen/Leka
Hurrikaani osoitti karmaisevan välieräsarjan jälkeen, että ammattilaisjoukkue pystyy motivoimaan itsensä vielä pronssitaisteluun. Se ei jättänyt mitään jossittelun varaa vaan pyyhkäisi Kuopiossa Lekan kumoon puhtaasti. Kuva: Vili Härkönen/Mestaruusliiga

LENTOPALLO Leka Volley, Kuopio–Hurrikaani 0–3  (21–25, 21–25, 20–25).
Seitsemän kuukauden mittainen kova rutistus Mestaruusliigassa päättyi Hurrikaanin osalta mitalijuhliin. Tällä kertaa mitalin väri on pronssinen.
Jälkimmäinen näytös Lekaa vastaan oli kuin joukkueen koko kausi tiivistettynä kolmeen erään. Vahvaa hyökkäämistä ja liigan tehokkainta torjuntapelaamista.
Kausi osoitti, että Hurrikaani on vakiinnuttanut paikkansa yhdeksän liigakauden aikana aivan kotimaisen lentopallon huipulla. Huipulle pääseminen on vaatinut paljon työtä ja siellä pysyminen vaatii vielä enemmän työtä ja tahtoa.
Seuraavien viikkojen aikana seurassa tehdään suunnitelmat ensi kautta varten. Valmentajaneuvottelut ovat jo käynnissä, ja luultavasti niistä uutisoidaan ensimmäisenä. Pelaajista jatkavat varmasti Tuomas Koppanen ja Mäntylä. Se on tullut selväksi, että Mohamed Alhachdadin visiitti Suomessa ja Hurrikaanissa jää vain yhden kauden mittaiseksi. Sen verran kovin pallo on saanut marokkolaisen kädessä kyytiä.

Valtteri Arra

 

Lue lisää 16.4.2016 lehdestä