Hyvinvointipäivään ehtii vielä mukaan

0

YPÄJÄ Toista kertaa järjestettävä keväinen Hyvinvointipäivä esittelee laajasti kauneutta, terveyttä, liikuntaa, harrastamista ja lifestylea lähiseudun yrittäjien ja yhdistysten voimin. Kartanon koululla pidettävä messutyyppinen tapahtuma kokosi viime vuonna pitkälti toistasataa kävijää ja yli 30 näytteilleasettajaa.
Personal trainerina, liikunnanohjaajana ja sairaanhoitajana kokemusta hyvinvoinnista kartuttanut Kaarina Tammi luennoi tapahtumassa kahteen otteeseen: toinen luento käsittelee liikunnan vaikutusta terveelliseen elämään, toinen ravinnon merkitystä. Luentoihin on vapaa pääsy. Lisäksi Jokiläänin kansalaisopiston oppilaat esittävät pianokappaleita yleisön iloksi.
Hyvinvointipäivän yhteydessä järjestetään Kulttuuriyhdistys Kuvion Kylien lapset -hankkeeseen liittyvä lajikokeilutempaus. Messuvierailla on mahdollisuus päästä kokeilemaan tikanheittoa, vikellystä, miekkailua, golfia, ratsastusta ja Ypäjän Yllätyksen tarjoamia liikuntamahdollisuuksia. Lajikokeilut ovat ilmaisia ja niillä pyritään saamaan etenkin lapset ja nuoret rohkeasti tutustumaan lähialueen harrastusmahdollisuuksiin.
Hyvinvointipäivään on jäljellä vielä jokusia esittelypaikkoja, niitä voi tiedustella Kulttuuri Puomista.

Hyvinvointipäivä helatorstaina 5.5. klo 12–16 Kartanon koululla Ypäjällä. Tapahtuma on pääsymaksuton.