Loimaan Taideseuran Vappukahvila kutsuu jälleen

0

LOIMAA Perinteistä rakentuu pysyvyyttä, joka ei ole ihmiselle ollenkaan pahitteeksi. Yksi sellainen pysyvyysasia on jo pitkään ollut Loimaan Taideseuran Vappukahvila, joka yhdistää sopivasti kevään henkiin herättelemää karnevaalitunnelmaa, maukasta mahantäytettä sekä paikallista kuvataidekulttuuria. Ja jos ei sää sattuisikaan suosimaan, niin taide ainakin lämmittää varmasti.
– Vappukahvila aukeaa yleisölle vapunpäivänä kello 14 alkaen. Tarjolla on kahvia ja simaa, joka on muuten oikein kotitekoista. Lisäksi paistamme vohveleita, taideseuran puheenjohtaja Liisa Lehtonen houkuttelee.

SILMÄNRUOAKSI on tarjolla Kuukantalon seinät täyttävä värikylläinen taidenäyttely, johon on koottu yli 40 teosta kaikkiaan 14 tekijältä. Osallistujia saatiin siis hyvin mukaan ja nyt seinät sananmukaisesti kukkivat runsautta. Luontoaihe on niin kukkineen, maisemineen kuin eläinaiheineen vahvasti läsnä, vaikka varsinaista teemaa ei tekemiseen ollutkaan.
– Nyt vain oikein paljon ihmisiä liikkeelle vappuna ja poikkeamaan Kuukantaloon, Oili Saarikko toivoo.
Vappukahvila vohveleineen on vapunpäivän tapahtuma, mutta näyttely jatkuu vielä viikon verran sen jälkeenkin eli 8. toukokuuta saakka.

Vappukahvila ja -näyttely 1.–8. toukokuuta. Avoinna ma-pe klo 17–19, su 14–18.

Anu Salo