Mellilän seurakuntatalo korjataan

0

LOIMAA Mellilän seurakuntatalo vaatii korjausta tammikuussa tapahtuneen vesivahingon takia.
Loimaan seurakunnan kirkkoneuvosto päätti, että korjaustyö annetaan Raleka Oy:lle tuntityönä. Hinta on 33 euroa tunnilta lisättynä arvonlisäverolla. Valvonnan hoitaa työpäällikkö yhdessä rakennustoimikunnan kanssa.
Koska rakennus on noin 40 vuotta vanha, siihen sovelletaan vakuutusehdoissa täysiä ikävähennyksiä. Tämä tarkoittaa sitä, että putkiston osalta vakuutusyhtiö ei korvaa mitään omavastuun ylittävältä osaltakaan ja vesivahingon muille rakenteille aiheuttamista vahingoista korvataan omavastuun ylittävältä osalta 40 prosenttia.
Alustavan kartoituksen perusteella keittiön seinät, osa lattiaa, osa salin ja kerhotilan lattiasta on kosteaa, mikä vaatii ainakin lattiapinnoitteen aukaisun ja vaihdon. Lisäksi on kartoitettava asbestikorjauksen laajuus lattialaatan kosteusmittauksilla.
Kunnostustoimenpiteet on tarkoitus tehdä mahdollisimman nopealla aikataululla.