MTK-Loimaan toiminta palkittiin parhaana

0

LOIMAAN SEUTU – Kyllähän se mukavalta tuntuu ja kannustaa taas aktiivisesti kehittämään toimintaa, MTK-Loimaan puheenjohtaja Pekka Ahokas kommentoi tuoretta menestystä. Loimaan yhdistys palkittiin MTK-Varsinais-Suomen kevätkokouksessa Salossa viime vuoden parhaana toimijana isojen yhdistysten sarjassa.
Toimintaa ei suunnitella eikä järjestetä kilpailumenestys mielessä, mutta kyllä pärjääminen silti motivoi.
– Varsinkin kun nyt jäi taakse Vehmaa, joka vei ykkössijan kolme edellistä vuotta peräkkäin. Oli aikamoinen yllätys, että Vehmaa jäi meistä lopulta viidenkymmenen pisteen päähän, Ahokas myhäilee. Kilpailuasetelma ”rakkaan vihollisen” kanssa on aina herkullinen, ja voittokin lämmittää siksi mieltä aivan erityisesti.
Vehmaa sijoittui nyt siis toiseksi ja Laitila kolmanneksi isojen paikallisyhdistysten sarjassa Varsinais-Suomessa.
Vuotuisessa kilpailussa tarkastellaan yhdistysten toimintaa niin, että etukäteen ei voi taktikoida. Kunakin vuonna painotettavat asiat eivät siis ole etukäteen tiedossa. Tällä kertaa arvioitiin yhteydenpitoa kuntapäättäjiin, tiedottamista ja lisäksi valiokuntatyöskentelyä.
– Meillä on hyvin aktiivinen johtokunta, joka todella toimii ja osallistuu. Kiitokset kuuluvat tietysti jäsenistölle siitä, että menestyimme, Ahokas muistuttaa ja kiittelee myös muita paikallisia toimijoita hyvästä yhteistyöstä MTK-Loimaan kanssa.

Anu Salo