Seurakunnalle uusi suntio

0

LOIMAAN Kaupunginkirkon suntio Sirkka Marjamäki on toimittanut kirkkoneuvostolle ilmoituksen irtisanoutumisestaan eläkkeelle siirtymisen johdosta 1.7. alkaen.
Loimaan seurakunnan kirkkoneuvosto esittää kirkkovaltuustolle Kaupunginkirkon suntion viran lakkauttamista 1.7. alkaen. Virka voidaan lakkauttaa, koska jatkossa suntion tehtävät voidaan hoitaa työsuhteessa.
Koska suntion tehtävät Loimaan seurakunnassa eivät ainakaan toistaiseksi ole vähentyneet, on seurakuntaan kirkkoneuvoston mukaan syytä ottaa uusi työntekijä, suntion koulutuksen saanut tai koulutuksen aloittanut henkilö, toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Hakuilmoituksessa on kirkkoneuvoston mukaan syytä painottaa suntion toimenkuvaan keskeisesti kuuluvaa siivous- ja järjestelytehtävää.
Kirkkoneuvosto päätti työsuhteen hakuilmoituksen julkaisemisesta Oikotie-työpaikat -palvelussa sekä te-palveluiden sivuilla 27.4. asti. Työsuhde täytetään 1.6. alkaen. Koeaika on neljä kuukautta.
Toimipaikaksi määritellään Kanta-Loimaan seurakuntatalo, mutta työtä tehdään kaikissa seurakunnan tiloissa.