Kesäkukissa on nyt väriä

0

LOIMAA Viime vuosien trendiväri valkoinen väistyy tänä kesänä värien tieltä. Kesäkukat kukkivat nyt pirteän pinkkeinä ja jopa mustina. Amppeleihin saa näyttävyyttä yhdistelemällä värien lisäksi eri lajikkeita toisiinsa.

Hyötyviljelyssä hitiksi ovat nousseet lavakaulukset, joissa voi viljellä niin yrttejä, perunaa kuin juureksiakin.

Loimaan Lehden piha- ja puutarhateemassa kurkistetaan trendien lisäksi taimien kasvattajan muovihuoneeseen ja vieraillaan piharemontin keskellä.  Lehdestä löytyy myös ohjeet siihen, miten oman pihan voi ilmoittaa Loimaan Lehden ja Loimaan Puutarhaseuran iloiseen pihakilpailuun.

 

 

Elina Kajander Hankkijasta vinkkaa, että pirteän punainen ruukkuneilikka on yksi alkukesän varhaisista kukkijoista. Kuva: Kiti Salonen.

Lue lisää 3.5.2016 lehdestä