LP avasi sarjakautensa kotivoitolla

0
Toisen jakson alussa tilanteet olivat vähissä ja jaksoa edettiin pitkään 0–0 tasalukemissa.
Toisen jakson alussa tilanteet olivat vähissä ja jaksoa edettiin pitkään 0–0 tasalukemissa.

PESÄPALLO Loimaan Palloilijat (LP) avasi sarjakautensa voitokkaasti keskiviikkona, kun vieraaksi saapui Pomarkun Pyry. Kokoonpanossa nähtiin kaivattuja nimiä, kun viimeiset harjoitusottelut väliin loukkaantumisten takia jättäneet Miikka Riikonen sekä Jussi-Pekka Koivisto palasivat tositoimiin.
Avausjakson ensimmäisessä vuoroparissa Riikonen iskikin loimaalaisten sarjakauden avausjuoksun. Toisessa vuoroparissa Tapio Mäkipää iski pallon kakkosrajasta maisemiin ja onnistui kiertämään kentän kunnarin arvoisesti. Jussi-Pekka Koivisto onnistui vielä kotiuttamaan Mäkipään ja LP pääsi jo 4–0 johtoon. Pyry pääsi jokaisella sisävuorollaan yrittämään juoksun tekoa mutta laihoin tuloksin. Loimaalaisten ulkopeli kesti ja lukkari Aleksi Lehtimäen johdolla vastustaja jätettiin nollille. Avausjakso päättyi kotijoukkueen hyväksi lukemin 5–0.

TOISEN JAKSON alkupuoliskolla sisäpeli oli nihkeää puolin ja toisin. Kolmannessa vuoroparissa juoksutili aukesi, kun Riikonen onnistui jälleen ja vuorostaan kunnarin arvoisesti vieden kotijoukkueen 3–0 johtoon. Neljännessä vuorossa kunniaa kiertäneet Riikonen ja Mäkipää iskivät vielä juoksut mieheen, jolloin taululla komeilivat jälleen 5–0 lukemat. Pyry rakensi tasoittavalla vuorollaan tilanteen mutta loppukiri jäi yhden juoksun mittaiseksi. Näin ollen toinen jakso loimaalaisille 5–1 ja koko ottelu 2–0 (5–0, 5–1).
– Parannettavaakin jäi, mutta kiva aloittaa kausi voitolla. Positiivista tietysti, että itse saimme juoksuja aikaan ja kaverin pidettyä nollilla lähes ottelun loppuun asti. Tästä on hyvä jatkaa kohti viikonloppua ja ensimmäistä vierasottelua, kommentoi Jaakko Sormunen.
Ottelun parhaina kotijoukkueelta palkittiin Miikka Riikonen sekä Aleksi Lehtimäki. Joukkueen kausi jatkuu sunnuntaina vierasottelulla Hyvinkään Tahkoa vastaan. Kotona jatketaan viikon päästä sunnuntaina, kun vieraaksi saapuu Puna-Mustat Helsingistä.

Jesse Jokinen