Tuukka Kotti Susijengin pelaajarinkiin

0

KORIPALLO Bisons Loimaan joukkueessa päättyneellä kaudella pelannut Tuukka Kotti on nimetty Suomen koripallomaajoukkueen eli Susijengin pelaajarinkiin.
Pelaajarinkiin on nimetty myös Bisonsista helmikuun lopulla Kauhajoen Karhuun siirtynyt Mikko Koivisto. Sekä Kotti että Koivisto ovat Susijengin monivuotisia luottopelaajia.
Päävalmentaja Henrik Dettmann on valinnut pelaajarinkiin kaikkiaan 21 pelaajaa. Ringissä on myös muita loimaalaisille tuttuja sekä niin ikään jo entuudestaan Susijengissä nähtyjä pelaajia, sillä mukana ovat aiemmin Bisonsissa pelanneet Roope Ahonen, Carl Lindbom, Antto Nikkarinen ja Matti Nuutinen.
Susijengi pelaa kesän 2016 aikana kolme maaottelua kotimaassa ja matkustaa lisäksi pelaamaan vierasottelut Saksaan ja Venäjälle. Lisäksi Susijengi valmistautuu syksyn 2017 EM-kisoihin, joiden yksi alkulohko pelataan Helsingissä.