Loimaan pesisleirille tulee 70 joukkuetta

0

LOIMAALLA alkaa perjantaina 17. kesäkuuta pesäpallon alueleiri 6–14-vuotiaille eli D-, E- ja F-ikäisille. Hämeen, Etelä-Suomen ja Varsinais-Suomen yhteiselle leirille saapuu 70 joukkuetta, lähes tuhat leiripassin hankkinutta pelaajaa ja valmentajaa sekä nelisenkymmentä nuorisotuomaria. Pelejä saapuu seuraamaan runsaasti myös lasten vanhempia ja kannustusjoukkoja.
Ottelut alkavat perjantaina heti kello 12.30 alkavien avajaisten päätyttyä, ja niitä riittää sunnuntai-iltapäivään saakka. Yhteensä viikonlopun aikana pelataan 224 peliä. Leirin käytössä on 14 kenttää, ja pelejä on kaikilla keskustan kentillä sekä Vesikoskella, Hirvikoskella, Niinijoella, Alastarolla ja Mellilässä.
Leirin järjestelyistä vastaa Loimaan Palloilijat Junioripesis yhdessä Varsinais-Suomen pesiksen kanssa. Loimaan leirikeskuksena toimii pesiskentän vieressä Puistokadun koulu. Leirin kanslia toimii tällä koululla ja joukkueet ruokailevat myös siellä. Joukkueita majoittuu lisäksi Keskuskoulussa ja Hirvikosken yhtenäiskoulussa. Koulujen läheisyydessä liikkuu paljon lapsia, joten autoilijoilta pyydetään tarkkaavaisuutta.