Huippuesiintyjiä Okran ilmaiskonsertissa

0

ORIPÄÄ Okra-organisaatio ja Lions Club Oripää järjestävät kaikille avoimen ilmaiskonsertin Okra-hallissa tiistaina 2. elokuuta kello 18 alkaen.
– Aina parempi, mitä isompi joukko, näyttelypäällikkö Jukka Isotalo sanoo ja vakuuttaa kaikkien halukkaiden mahtuvan mukaan, sillä hallissa on 3 000 istumapaikkaa.Konsertissa kuullaan kansainvälisesti menestyneitä artisteja. Tessa Virran orkesteri saa solisteikseen Ulla Burgerin, Hanna Krongvistin, Inga Sulinin, Pentti Hietasen, Mika Pohjosen ja Ari Rasilaisen.
Isotalo lupaa, että luvassa on muutakin kuin oopperaa.
– Kaikkea aarioista ja opereteista Hopeisen kuun kaltaisiin klassikkokappaleisiin asti. Osallistumiselle saa varmasti vastinetta, sillä tällaista maailmanluokan musiikkia ei kuule Varsinais-Suomessa kovin usein.