Hurrikaanin valmennusosasto sai vahvistusta

0

LENTOPALLO Hurrikaanin päävalmentaja Lauri Rantanen saa ensi kaudeksi apuvalmentajaksi Jani Korhosen, 41, Koskelta. Korhonen on aikaisemmin valmentanut junioreita muun muassa Jankossa, joten hän on päävalmentaja Rantaselle jo tuttu mies.
– Olen luokanopettaja ja toimin Vahdolla pienryhmäkodissa. Uskoisin, että koulutuksestani on hyötyä siinä, miten ihmisiä lähestytään ja miten heille opetetaan asioita. Siitähän lentopallovalmennuksessakin on paljon kyse, ihmisten, tässä tapauksessa pelaajien ohjaamisessa, Korhonen kommentoi.
Työnjakokin on selvä. Rantanen kantaa päävalmentajana suurinta vastuuta, ja Korhosen työnä on olla päävalmentajan apuna harjoituksissa ja peleissä.
– Työnantaja antoi mahdollisuuden tulla Hurrikaaniin, kun Rantanen soitti ja kysyi halukkuutta. Aivan kaikkiin harjoituksiin en pysty osallistumaan, mutta peleihin kyllä.
Hurrikaanin joukkueenjohto on lähes valmis. Valmennuskaksikon lisäksi Arto Savonen on ohjannut ja valvonut voimaharjoittelua ja Martti Salonen on tuonut vankan yleisurheilutaustansa johdosta kesäharjoitteluun paljon juoksu- ja koordinaatioharjoitteita.
Pelaajapuolella on edelleen kahden pelaajan vajaus, mutta siihenkin saattaa olla lähitulevaisuudessa tulossa helpotusta.

Valtteri Arra