Leisku värväsi kovan luokan vahvistuksia

0

SALIBANDY Loimaan Leisku on napannut pelaajamarkkinoilta, lähinnä naapuriseurasta Forssasta, haluamansa pelaajat. Ville Salomäki, Jarno Prihti ja Tommi Mäkinen tulevat Forssan Suuppareista (FoSu) ja sen lisäksi samassa lohkossa pelaavasta Maskusta saapuu Miro Portnoj. Myös Fosun junioreissa pelannut ja Alastarolta kotoisin oleva Lauri Ruohomaa liittyy Leiskun edustusjoukkueeseen.
– Saatiin kyllä todella kovat vahvistukset. Uudet pelaajat tuovat leveyttä ja lisää maalintekovoimaa joukkueeseen. Viime kaudella jouduimme pelaamaan aika kapealla kokoonpanolla, mutta nyt meillä on jalkeilla kolme vahvaa kenttää. Ja totta kai harjoittelun laatukin paranee, kun miehiä on tarpeeksi, päävalmentajana kolmatta kauttaan aloittava Ville Into myhäilee.

Valtteri Arra