Loimijoella lauttaillaan maanantaina 18. heinäkuuta

0

LOIMIJOKI Petri Peiponen pääkipparoi tänäkin vuonna jokilauttatempauksessa, jolloin tarjolla on ilmaisia ja kaikille avoimia vesistökierroksia.
Viime vuoden heinäkuussa tapahtuma keräsi yli 400-päisen osallistujajoukon.
Maanantaina 18. heinäkuuta kello 15–20.30 järjestettävän tempauksen pääpaikkana toimii Peiposen kotiranta eli Lemmensillan vierus. Peiponen toivoo, että paikalle saapuisi mahdollisimman monta vesipeliä. Kaikki veneet, lautat, kajakit sun muut ovat erittäin tervetulleita. Kyydittää saa, mutta pakko ei ole.
Pääkipparilla on myös pari muuta toivetta. Ensinnäkin hän suosittaa, että etenkin perheen pienemmille otetaan omia pelastusliivejä mukaan. Liivejä on tapahtumassakin tarjolla, mutta ne eivät välttämättä riitä kaikille. Lisäksi Peiponen muistuttaa, että viime vuoden tapaan tilaisuus on päihteetön.