Nepalissa lämmitellään loimaalaisittain – katso myös video

0

LOIMAA Nepalin Kathmandussa voi törmätä loimaalaisosaamiseen: tulisijamuurari Timo Nylander vieraili maaliskuussa Nepalissa opettamassa hellan muuraamista.

Paikalliset ihastuivat varaavaan hellaan, joka tunnetaan nimellä Martti. Nepalilaisille tehdystä videosta voi katsoa, kuinka Martti muurataan.

Loimaan Saunalahdessa asuva Timo Nylander on tehnyt ikänsä tulisijoja, mutta muuraaminen kiinnostaa edelleen. Maaliskuinen Nepalin-reissu jäi mieleen opettavaisena ja mainiona matkana, joka ei kaduta.  Kuva: Maija Paloposki
Loimaan Saunalahdessa asuva Timo Nylander on tehnyt ikänsä tulisijoja, mutta muuraaminen kiinnostaa edelleen. Maaliskuinen Nepalin-reissu jäi mieleen opettavaisena ja mainiona matkana, joka ei kaduta. Kuva: Maija Paloposki

 

 

Lue lisää 16.7.2016 lehdestä