Rata-ajon SM-osakilpailu Alastarolla viikonloppuna

0
V8 Thundercars -luokan autossa on 450 hevosvoimaa. Kuva: Santtu Miinalainen
V8 Thundercars -luokan autossa on 450 hevosvoimaa. Kuva: Santtu Miinalainen

MOOTTORIURHEILU Yli 80 ratakuljettajaa mittaa paremmuuttaan Alastaron moottoriradalla viikonloppuna 23.-24.7. Rata-ajon SM-sarjan 4. osakilpailun kilpailulähdöt starttaavat V8 Thundercars -luokan lähdöllä lauantaina klo 14.
Muina kilpailuluokkina nähdään V1600-, Legends-, Gran Turismo- ja Formula Ford luokat. Lisäluokkana mukana ovat Locost. Locost -luokan autot perustuvat Lotus Seven auton ulkonäköön, mutta ovat itse rakennettuja. Locosteja on kilpailuun ilmoittautunut kymmenen, joten tiukkaa vääntöä tullaan näkemään myös tässä luokassa.
Aika-ajot alkavat lauantaina klo 10.30 ja kilpailulähdöt siis klo 14.00. Sunnuntaina jatketaan warm-upilla klo 9.00 ja kilpailulähdöt starttaavat klo 11.00.

Santtu Miinalainen