Elina Hirvonen Pilvenmäen toiminnanjohtajaksi

0

RAVIURHEILU Ypäjäläinen Elina Hirvonen on nimetty Forssassa olevan Pilvenmäen raviradan toiminnanjohtajaksi 15.8. alkaen. Hirvonen on työskennellyt pari viime vuotta raviradan toimistolla ravien järjestämisen tehtävissä.
Toiminnanjohtajan työtehtävät ovat laajat ja painottuvat ravien järjestämisen ympärillä tehtäviin toimiin. Alueen kehittämistä sekä yhteistyötä seudun yrittäjien ja seurojen kanssa on myös tarkoitus parantaa jatkossa.
Raviradan nettisivujen mukaan Hirvonen on työskennellyt agrologiksi valmistumisensa jälkeen kolmen vuoden ajan Suomen Hippoksen kilpailuosastolla, minkä jälkeen hän on toiminut pari vuotta yksityisyrittäjänä viestinnän sekä hevosurheilupuolen töiden parissa. 28-vuotias ypäjäläinen on lukiosta valmistuttuaan suorittanut Mustialassa agrologin tutkinnon ja viimeisimpänä opiskellut viestintää graafisesta suunnittelusta, valokuvauksesta ja tiedotusopista lähtien.

Pilvenmäen ravirataa pyörittää Forssan Seudun Hippos ry.