LoPS Openissa turnattiin rennosti

0

JALKAPALLO Lauantai oli Hirvikosken nurmikentällä futiksen täyteinen: kaikille pelaajille avoimessa LoPS Open -turnauksessa palloteltiin koko päivä 21 joukkueen kesken. Pelaajia oli mukana reilut parisataa Loimaan lisäksi muun muassa Nakkilasta, Viialasta sekä Turun ja Helsingin seuduilta.

Ypäjäläiset Peppi Honkanen ja Emilia Varhi sekä loimaalainen Aava Varjamo (kesk.) muodostivat kavereidensa kanssa FC Kerma -joukkueen. Tiimin tavoitteena oli hauskanpito ja illan jatkoille selviäminen. Kuva: Maija Paloposki
Ypäjäläiset Peppi Honkanen ja Emilia Varhi sekä loimaalainen Aava Varjamo (kesk.) muodostivat kavereidensa kanssa FC Kerma -joukkueen. Tiimin tavoitteena oli hauskanpito ja illan jatkoille selviäminen. Kuva: Maija Paloposki

FC Kermalle päivä oli haastava: tiimi oli ainut tyttöjoukkue koko tapahtumassa. Tasoituksena he saivat joka pelin jälkeen kaksi rankkaria.
– Mutta jos tulos on jo 10–0, niin ei se paljon auta, mimmifutaajat tokaisivat.
Peppi Honkasen, 17, Emilia Varhin, 18, ja Aava Varjamon, 17, päällimmäisenä tavoitteena oli viettää rento ja hauska päivä, eikä tappioiden annettu pilata tapahtumaa. Erityiskiitokset Aava ja Peppi antoivat Emilialle, jonka kahdeksan vuoden pelitausta näkyi onnistuneina rankkarimaaleina.
– Osa vastustajista on yllättynyt, ja maalivahdit ovat meinanneet itkeä, he hihittivät.

Maija Paloposki

 

Lue lisää 16.8.2016 lehdestä