NiinijokivarsiKirppis ensi sunnuntaina

0

LOIMAA NiinijokivarsiKirppis kutsuu Loimaan Niinijoen jokivarsiseudulle ja sen lähialueille syvän saviseudun maaseutumaisemista, maalaisromanttisista pihamiljöistä ja kirppislöydöistä kiinnostuneita löytöretkelle. Tänä vuonna löytöjä on laidasta laitaan; on vanhoja huonekaluja, rakennustarvikkeita, lamppuja, ruohonleikkureita, polkupyöriä, lasten leluja ja vaatteita, tauluja, hunajaa, leivonnaisia ja vaikka mitä kirppistavaraa.
Tapahtuma järjestetään nyt jo viidennen kerran.
– NiinijokivarsiKirppis on tullut jäädäkseen, ja NiiniJokilaiset ry on edelleen yhtä pikkuruinen ja pippurinen yhdistys kuin neljä vuotta sitten, yhdistyksen puheenjohtaja Jaana Pirttisalo-Mäkelä sanoo.
Alue on tänä vuonna selkeästi tiiviimpi, ja useita myyjiä on keskittynyt myös tiettyihin kohteisiin. Kohteita on lähes kolmekymmentä, myyjiä on tämänhetkisen tiedon mukaan viitisenkymmentä. Kirppisalue alkaa Ysitieltä Niinijoen kylää kohti jatkuen Alastaron perukoille, Loimaan suunnasta 210-tietä tullessa alue alkaa Niinijoen kylälle johtavasta risteyksestä Oripään rajalle asti. Alueen erottaa isoista NiinijokivarsiKirppis-kylteistä, kohteissa on lisäksi numerot ja värikkäät ilmapallot.
– Tänä vuonna on tehty töitä sen eteen, että kartta on maantieteellisesti tarkka, lisäksi on tehty myös google-versio. Karttoja, kuten muutakin infoa, löytyy keskuspaikasta, joka on Wanha Kanala osoitteessa Oripääntie 1 120. Keskuspaikassa on myös muun muassa useita myyjiä, joskin lisääkin vielä mahtuu.

NiinijokivarsiKirppis su 21.8. klo 9–18.