Rentoa riemua Taiteiden yössä

0

LOIMAA Riemukasta yhdessäoloa Rillumarei-henkeen, vatsantäytettä, kuvataidetta ja musiikkia. Siinä kehys Taiteiden yö -tapahtumalle Kuukantalossa lauantaina 13. elokuuta.
Kesä on edennyt siihen pisteeseen, että elokuinen Taiteiden Yö kutsuu jälleen. Loimaan taideseura järjestää oman illanviettonsa kutsumalla kansaa tutustumaan Kuukantaloon pystytettyyn näyttelyyn. Siinä on mukana yhdeksän tekijää, joiden kädenjälkeä on näytillä kaikkiaan 30 työn verran.
Musiikkiakin on luvassa, Tapio Laurila ja Erkki Liikanen musisoivat tutuin suomalaisin iskelmin. Erkki Liikanen vetää myös muutaman komean soolon, minkä lisäksi musisoivalta parivaljakolta on syystäkin lupa odottaa hauskoja juttuja. Niin illan musiikkiosuuden kuin taidenäyttelynkin luonnehdinnaksi sopii rillumarei-henkinen lystinpito.
Vatsantäytteeksi Kuukantalon pihamaalla on puolestaan luvassa makkaran- ja letunpaistoa sekä kahvia.
Taidenäyttely jatkuu avajaisillan jälkeen koko seuraavan viikon.

Taiteiden Yö Kuukantalossa lauantaina 13.8. klo 18–21. Taiteiden Yön taidenäyttely on avajaisiltaa seuraavan viikon ajan avoinna arkipäivisin klo 16–18 ja sunnuntaina 14–18.