Hurrikaanille toistamiseen voitto Ducksista

0

LENTOPALLO Vantaa Ducks–Hurrikaani 2–3 (23–25, 15–25, 25–19, 25–20, 8–15).
Joukkueet kohtasivat Korsossa, jossa kotijoukkue oli muutamaa astetta kovemmassa kunnossa kuin viime viikolla Loimaalla.
Mielenkiintoisinta ottelussa oli tietysti Mikko Oivasen debyytti Hurrikaanipaidassa. Hän osoitti heti olevansa niin fyysisesti kuin lajiteknisestikin täydessä kunnossa: 29 pistettä ja 58 prosentin hyökkäystehot. Ässiä syntyi yksi ja torjuntapisteitäkin kolme.
– Kolmikko Mikko Oivanen-Matti Oivanen-Luke Smith oli kahdessa ensimmäisessä erässä todella tulivoimainen, tyytyväisyyttään myhäillyt Hurrikaanin valmentaja Lauri Rantanen totesi.
Oivaset ja Smith tulevat muodostamaan passari Harrison Peacockin kanssa joukkueen selkärangan, ja pysyessään terveinä heistä on joukkueelle rajattomasti iloa.
Myös Matti Oivanen oli tuttuun tapaan verkolla vaarallinen. Torjuntapelin lisäksi hyökkäys uuden australialaispassarin kanssa sujuu koko ajan paremmin, ja torstaina hyökkäystehot olivat 75 %.
Hurrikaani jatkaa harjoituspelejä Uudessakaupungissa lauantaina 17. syyskuuta. Raision Loimu ja Hurrikaani kohtaavat koripallosta tutussa Pohitullin liikuntahallissa. Ottelu pelataan Loimu-legenda Kai Rumpusen kunniaksi, ja se alkaa kello 14.

Valtteri Arra