Kari Mylenistä Hurrikaanin puheenjohtaja

0

LENTOPALLO Hurrikaani-Loimaa vaihtoi vuosikokouksessaan yksimielisesti puheenjohtajaa. Kolme edellistä kautta seuraa johtanut Rauno Mäkelä siirtyi puheenjohtajan paikalta omasta halustaan sivuun, ja tilalle valittiin Rautia K-maatalouden kauppias Kari Mylen. Mäkelän puheenjohtajuuskausina Hurrikaani vakiinnutti paikkansa kotimaisen lentopallon kärjessä, ja seurasta kasvoi niin budjetiltaan kuin yleisökeskiarvoltaan yksi Suomen suurimmista lentopalloseuroista. Vaikka Mäkelä nyt hyppäsi pois nuijan varresta, jää hän Hurrikaanin hallitukseen.
Uuden puheenjohtajan tavoitteena on saada Hurrikaani ja koko seura uusiutumaan.
– Isoimmat tavoitteet ovat panostaa ottelutapahtumiin ja saada Hurrikaanin menestyskulku jatkumaan, paikoilleen ei voi jäädä. Tehdään työtä yleisölle ja yhteisölle, yhteiskumppaneita ja tukijoita unohtamatta. Samoin, yritysyhteistyötä pitää saada laajennettua kauemmaksi, siinä on kova savotta.

Mylenin mietteistä voi lukea lisää lauantain Loimaan Lehdestä.

Valtteri Arra