Kivijalkakaupat uuteen nousuun

0
Leena-Maija Pärssinen (takana vas.) muistutti, että yksi loimaalaisten kivijalkayrittäjien iso myyntivaltti on palvelu. Yrittäjinä Pärssisen tavoin toimivat Jaana Vartiainen, Tuula Siren-Mäkelä, Agneta Twerin (edessä vas.) ja Satu Tamminen olivat samaa mieltä. Kuva: Tiina Naula
Leena-Maija Pärssinen (takana vas.) muistutti, että yksi loimaalaisten kivijalkayrittäjien iso myyntivaltti on palvelu. Yrittäjinä Pärssisen tavoin toimivat Jaana Vartiainen, Tuula Siren-Mäkelä, Agneta Twerin (edessä vas.) ja Satu Tamminen olivat samaa mieltä. Kuva: Tiina Naula

LOIMAAN Kauppa ja Palvelut -yhdistyksen jäsenyrityksille suunnattu Kivijalka Kuntoon -hanke pyrkii antamaan uutta nostetta toimintaan.
– Hankkeen päätavoitteena on parantaa kivijalkayrittäjien ja heidän henkilöstönsä liiketalousosaamista sekä edesauttaa heidän vuorovaikutustaan, yhteistoimintaansa ja verkostoitumista, projektipäällikkö Mikko Lehtonen kertoo.
Hänen mukaansa suunnitteilla olevia aiheita ovat esimerkiksi brändin rakentaminen ja kehittäminen vetovoimaisuuden parantajana ja tuotevalikoiman ja palvelun monipuolistaminen sekä tehostaminen.
Koulutukset alkavat marraskuussa, ja yksi kerta kestää kahdesta kolmeen tuntiin. Koulutuksiin voi mahdollisuuksien mukaan osallistua myös etänä.

Tiina Naula

 

Lue lisää 24.9.2016 lehdestä