Puistokatu piti pintansa päiväkodin paikkana

0

LOIMAA Uuden päiväkodin sijainti varmistui kaupunginhallituksessa, mutta vasta äänestyksen jälkeen. Kunnallinen päiväkoti rakennetaan Puistokadulle, Yhteiskoulun ja liikuntahallin viereen, niiden eteläpuolelle.
Loppusuoralla toisena sijaintivaihtoehtoina oli Hulmin kaupunginosasta tontti, jossa on tyhjillään kaupungin puuverhoillut vuokrarivitalot.
Jäsen Sanna Vuolle (kesk.) teki hallituksessa muutosesityksen, että päiväkoti rakennetaan Puistokadulle. Muutosesitys meni läpi äänin 7–4. Puistokatu sai äänestyksessä taakseen Vuolteen ohella keskustan puolelta Helena Kalsin ja Juha Raitalan, vasemmistoliitosta Esko Lundgrenin ja Eveliina Tyyskäsen, kokoomuksen Erkki Kallion sekä perussuomalaisten Jarmo Metsänperän. Hulmin kannalla olivat keskustasta Teuvo Suominen ja Jorma Laaksonen sekä kokoomuksesta Tiina Perho ja Marja-Liisa Laitila.

Lari Kiviranta