Rockets pelasi kaksi tiukkaa ottelua

0

JÄÄKIEKKO KuKi–Rockets 4–5ja (3–1, 1–2, 0–1, 0–1). Rockets–KK-V 1–2 (0–1, 1–1, 0–0).
Rockets haki Harjavallasta makean jatkoaikavoiton. Ottelun ensimmäinen erä oli kotijoukkueen hallintaa. Toiseen erään tuli hyvä Rockets. Ensin Antti Mäkelä kavensi ylivoimalla ja sitten Tomi Korvenpää illan toisella osumallaan tasoitti 3–3. Kolmannen erän alussa kotijoukkue sai rankkarin, mutta Jesse Ruohonen onnistui ottamaan tärkeän torjunnan ja näin Rockets pääsi jahtaamaan tasoitusta. Ajassa 55.25 jahti palkittiin ja Niilo Leppämäki täräytti 4–4. Mentiin jatkoajalle, joka ratkesi 63.13, kun Antti Mäkelä vapautti hienosti Jari Hakalan ja tämä tälläsi upean voittomaalin.

KESKIVIIKKONA Kokemäen KK-V saapui Rocketsin vieraaksi. Viime kaudesta tuntuvasti vahvistunut Kokemäki ja Rockets pelasivat vähämaalisen ottelun, jossa molempien maalivahdit nousivat suureen rooliin. Täytyy antaa tunnustus koko Rockets-porukalle, jossa kaikki pistivät itsensä likoon ja yritystä oli, mutta aina vaan ei sitä niin ansaittua palkintoa tule. Kotijoukkueen ainokaisen laukoi Eetu Piki, joka ilman muuta oli myös Rocketsin parhaimmistoa maalivahti Jesse Ruohosen lisäksi.

ROCKETS on kolmessa ensimmäisessä pelissään osoittanut, että se kuuluu aivan sarjan terävimpään kärkeen. Seuraava kotipeli pelataan perjantaina 7.10, jolloin Loimaalle saapuu Haka Hockey Paimiosta.

Pekka Lehto