Vielä ehtii äänestää Iloinen piha -kilpailussa

0
Iloinen piha -kilpailun äänestysaika päättyy la 3.9. klo 12.
Iloinen piha -kilpailun äänestysaika päättyy la 3.9. klo 12.

LOIMAAN SEUTU Kesän mittaan Loimaan Lehdessä esiteltiin 15 iloista pihaa, joista ehtii vielä äänestää omaa suosikkiaan. Pihat esiteltiin Loimaan Lehdessä lyhyesti myös 20. elokuuta, ja jokaisesta löytyy kuvakooste lehden nettisivuilta.
Yleisö voi äänestää omaa suosikkiaan kahdella tavalla.
Äänestää voi KERRO-tekstiviestillä. Näppäile teksti KERRO, välilyönti, ehdokkaasi numero sekä äänestäjän yhteystiedot. Lähetä viesti numeroon 16350. Yhden viestin hinta on 0,95 euroa.
Kisassa voi äänestää myös Loimaan Lehdessä 20. elokuuta julkaistulla kupongilla. Kupongin voi palauttaa Loimaan Lehteen, Käsityöläiskatu 10, Loimaa. Kupongin voi käydä palauttamassa arkipäivisin klo 8–16 tai sen voi jättää pihan postilaatikkoon. Jätä mukaan yhteystietosi.

Sekä kuponkien että tekstiviestien tulee olla perillä viimeistään lauantaina 3. syyskuuta kello 12. Sekä kupongeissa että tekstiviesteissä tulee olla äänestäjän yhteystiedot. Muita emme laske tuloksiin.
Sekä äänestäjien että kilpailuun pihaa ehdottaneiden kesken arvotaan palkintoja.
Kilpailun järjestävät Loimaan Seudun Puutarhaseura ja Loimaan Lehti. Seuran ja lehden raati kiertää pihat, ja raadin ja lukijoiden suosikit julkaistaan lehdessä.
Kolme iloisinta pihaa palkitaan kunniakirjoilla ja tuotepalkinnoilla.