LL pääsi jotoksella maaliin!

0

ORIPÄÄ ”Nauretaan paljon ja vietetään hauska ilta – ellei jopa aamu”.

Huulesta oli vähällä tulla totta, kun Loimaan Lehden joukkue rymysi perjantai-illalla Villen jotoksella. Siirtymä rastilta yksi pimeän ryteikön läpi rastille kaksi otti hieman aikaa, mutta lehdenhän on tärkeää tuntea levikkialueensa joka kolkka. Myös Oripään Peräsuo.

Kaiken lisäksi päätoimittajalla oli mukana väärä huulirasva. Myös se meni lehden urheilusivuilta tutun sloganin alle: hyvät pelit ja parhaat selitykset.

Jotoksen voiton vei Solakat suunnistajat -joukkue. Villen jotoksen järjestelyistä vastasi Oripään reservialiupseerit.

 

Rauno Kivine, Keijo Aittamäki, Marko Kivioja, Kati Uusitalo ja Sari Kuusinen palkitsisivat itsensä maalissa makkaralla. Rauno Tamminen ja Jarmo Mäntyharju olivat mukana jotoksen järjestelyissä. Kisan lähtö ja maali olivat Mäntyharjun konehallilla. (Kuva: Kiti Salonen)
Rauno Kivine, Keijo Aittamäki, Marko Kivioja, Kati Uusitalo ja Sari Kuusinen palkitsisivat itsensä maalissa makkaralla. Rauno Tamminen ja Jarmo Mäntyharju olivat mukana jotoksen järjestelyissä. Kisan lähtö ja maali olivat Mäntyharjun konehallilla. (Kuva: Kiti Salonen)

Lue lisää 31.10.2016 lehdestä