Loimaalaisnelikko vahvistaa Forssan Alun Korisliigajoukkuetta

0
Elsa Mäkelän (toinen vas.), Anu Vuorisen ja Sanni Katilan oli helppo liittyä liigajoukkueeseen, kun joukkueessa oli heille entuudestaan tuttu pelaaja. Julia Heinonen (vas.) kuuluu joukkueen konkareihin. Kuva: Kiti Salonen
Elsa Mäkelän (toinen vas.), Anu Vuorisen ja Sanni Katilan oli helppo liittyä liigajoukkueeseen, kun joukkueessa oli heille entuudestaan tuttu pelaaja. Julia Heinonen (vas.) kuuluu joukkueen konkareihin. Kuva: Kiti Salonen

LOIMAA, FORSSA Forssan Alku johtaa naisten Korisliigaa kolmen sarjakierroksen jälkeen. Loimaalaisilla on joukkueessa vahva panostus, sillä pelaajista peräti neljä on Loimaan Korikonkareiden kasvatteja.

Loimaalaista suurin rooli joukkueessa on 18-vuotialla Julia Heinosella. Kuluva kausi on Heinoselle jo kuudes Forssassa ja kolmas Korisliigassa.

Täksi kaudeksi joukkueeseen ovat liittyneet myös vuotta nuoremmat Sanni Katila, Elsa Mäkelä ja Anu Vuorinen. Tyttöjen piti pelata Forssan Alun A-tytöissä, mutta koska joukkue ei saanut paikkaa valtakunnallisesta sarjasta, he jäivät edustusjoukkueen harjoittelurinkiin.

– Tytöt ovat osoittaneet, että heillä on halua ja kykyä harjoitella liigajoukkueessa. Se ei ole itsestäänselvyys, valmentaja Jari Marjamäki huomauttaa.

Tuore kolmikko on jo päässyt piipahtamaan kentällä kokemassa liigapelien sykkeen.

– Ensimmäinen peli jännitti ihan hirveästi, mutta koripalloa se silti on, vaikka vastustajat ovatkin aiempaa kovempia, Katila ja Mäkelä pohtivat.

Kiti Salonen

Lue lisää 13.10.2016 lehdestä