Loimaan sairaalan näivettäminen – nyt puhuvat hoitajat

0
sairaala4
Sairaanhoitajat Tiina Nikander, Katri Kouri ja Katriina Kotiniemi-Kojo sekä osastonhoitaja Jaana Kantee toteavat, että Loimaalla voitaisiin hyvin jatkaa leikkaustoimintaa: on tilat, toimiva prosessi ja hyvä tiimi. Potilaspalautekin on kiittävää. Kuva: Kati Uusitalo

LOIMAA Tyks Loimaan sairaalan hoitohenkilökunnalla on monta hyvää kysymystä ja huomiota, jotka liittyvät sairaalan toimintojen supistamissuunnitelmiin. He kummastelevat esimerkiksi sitä, mihin entisten aluesairaaloiden nyt tekemät leikkaukset mahtuvat jatkossa.
– Me ajattelemme täällä keventävämme ison sairaalan taakkaa, jotta he saavat keskittyä todella isoihin ja vaikeisiin leikkauksiin.
Loimaan sairaalalla on vaikuttavaa numeraalista tilastoa operaatioden määrästä: esimerkiksi tähystyksellä tehtyjä nivustyräleikkauksia on tehty 125 eli noin kaksi kolmasosaa koko piirin määrästä.

 

Lue lisää 20.10.2016 lehdestä