Värikästä tyyliä syyskauteen

0
Tukkaväreissä on mistä valita. Kuva: Marianne Rovio
Tukkaväreissä on mistä valita. Kuva: Marianne Rovio

TYYLIMAA Syksyn hiusmuotiin kuuluvat luonnonläheiset, lämpimät tumman sekä vaalean sävyt sekä pastellinsävyiset sateenkaarisävyt. Leikkauksissa haetaan yksityiskohtia niskakuvioinneilla sekä geometrisillä muodoilla.
Pukeutumistrendeissä yksi vaate on ylitse muiden: poncho. Sen olemuksessa kiteytyy muutenkin paljon syksyn muodin olemuksesta, joka sallii rennon ja leikittelevän tyylin. Vaatteiden perusvärejä eli mustaa, harmaata ja tummansinistä piristävät punaisen monet sävyt, mutta myös keltainen, oranssi ja vihreä. Hatut, naisten paitapuseroiden ja miesten kauluspaitojen printtikuosit, huivit ja vaatteiden sekä asusteiden yllättävät yhdistelmät tekevät pukeutumisesta hauskaa ja antavat paljon tilaa luovalle kekseliäisyydelle.
Mitä kaikkea muoti pitää sisällään tänä syksynä? Siihen löytyy monta vastausta Loimaan Lehden Syysmuoti-teemasta.

 

Lue lisää 6.10.2016 lehdestä