Biisonien voittokululle ei näy loppua

0

KORIPALLO LoKoKo Bisons–Ura Boys 94–84 (50–36).
Bisons piti tilinsä puhtaana isänpäivän koriskierroksenkin päätteeksi. Kaarinalainen Ura Boys kaatui kotiottelussa kymmenellä pisteellä.
Ura Boys oli käynyt hakemassa vahvistuksia tavanomaiseen kokoonpanoonsa miesten 1 B-divisioonan puolelta Biisoneita vastaan. Uraa tätä nykyä edustava Eero Aaltonen sentään seurasi matsia vain katsomon puolelta. Vahvistukset toivat vierasjoukkueen kokoonpanoon laajuutta ja rutiinia, mutta Biisonien kaatoon heistäkään ei ollut.
Bisons aloitti räjähtävästi ja kasvatti johtonsa yli kymmenen pisteen. Liiallinen tyytyväisyys kuitenkin kostautui, ja vieraat kuroivat kahden pisteen päähän ennen toista neljännestä. Toinen kymppi alkoi Jani Kivisen (13/3/2) kolmosella, joka auttoi kotijoukkuetta aloittamaan karkumatkansa. Lisäksi Kyle Reid (16/13/1) oli jälleen liian kova pala purtavaksi korinalustaisteluissa. Reid nosteli alta kotijoukkueen jo 14 pisteen johtoon ennen puoliaikaa.
Kolmas neljännes muodostui kaarinalaisten kohtaloksi. Kotijoukkueen joukkuepuolustus toimi erittäin hyvin tuottaen riistoja toistensa perään. Emmanuel Jackson (25/3/5/5r) näytti mallia ja iski riistojen avulla puolessatoista minuutissa kahdeksan pistettä samalla kasvattaen kotijohdon yli kahdenkymmenen. Ura pääsi ottelun viimeisellä viisiminuuttisella kaunistelemaan lukemia, kun valmentaja Hopkins lepuutti avauskokoonpanoaan. Biisonien puolustuskonsepti hajosi, jolloin Ura tuli kymmenen pisteen päähän.
Yleisöä oli kerääntynyt liikuntahallin lehterille varsin mukavasti etenkin sarjataso huomioon ottaen. Myös viime kauden Biisonit Mikko Koivisto ja Niklas Hamnström seurasivat ottelun tapahtumia 305 silmäparin joukossa.

Jesse Kojo