No, miten se matka Korvatunturilta Saviseudulle sujui?

0
Jussi-Pekka Niittymäki kyseli muorilta ja joulupukilta, miten matka Korvatunturilta Loimaalle meni. Muori ja pukki kertoivat alkumatkan taittuneen rekikyydissä ja loppumatkan menneen saapasteluksi savessa. Kuva: Kiti Salonen
Jussi-Pekka Niittymäki kyseli muorilta ja joulupukilta, miten matka Korvatunturilta Loimaalle meni. Muori ja pukki kertoivat alkumatkan taittuneen rekikyydissä ja loppumatkan menneen saapasteluksi savessa. Kuva: Kiti Salonen

LOIMAAN SEUDUN joulu avattiin virallisen kaupallisesti viikonloppuna monessa tapahtumassa. Kauppatorilla syötiin puuroa, jututettiin joulupukkia ja -muoria, laulettiin sekä kerrottiin lahjatoiveita.
Kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Tarja Mäki-Punto-Ristanen ja yrittäjä Martti Koskinen liputtivat paikallisen joulun puolesta ja muistuttivat hyödyntämään paikallista tarjontaa joululahjaostoksillakin.

Loimaan Yrittäjät jakoi jouluavauksen yhteydessä palkintoja ansioituneille paikkakuntalaisille.

 

Lue lisää 29.11.2016 lehdestä