Rattijuoppo kaatoi joulukuusen – joulunavaus vaarassa

0

PUNKALAITUMEN  joulunavaus oli sunnuntaina vaarassa siirtyä, koska rattijuoppo kaatoi edeltävänä yönä autollaan torilla olleen joulukuusen. Kunnan työpäällikkö Osmo Hongisto kertoo, että joulukuusi saatiin kuitenkin nostettua pystyyn, jouluvalot toimimaan ja joulunavaus voitiin järjestää sovitusti sunnuntaina iltapäivällä.
– Kuusta jouduttiin lyhentämään juuresta puolisen metriä, kun se katkesi kuusen kaatuessa. Myös jouluvaloihin tuli jonkin verran vaurioita, Hongisto kertoo.
Poliisi sai sunnuntain vastaisena yönä hieman ennen kello kolmea ilmoituksen, jonka mukaan Punkalaitumen keskustassa oli ajettu henkilöautolla päin puuta. Partio meni paikalle ja totesi, että Urjalan suunnasta Punkalaitumen keskustaan tullut auto oli oikaissut kiertoliittymässä ja päätynyt torialueen nurmikolle päin puuta.
Suistuessaan kadulta auto oli osunut valaisinpylvääseen ja kaatanut torilla olleen joulukuusen. Ajoneuvoa kuljettanutta ajo-oikeudetonta parikymppistä miestä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta ja törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta sekä moottorikulkuneuvon käyttövarkaudesta. Puhalluskokeen tulos oli 1,94 promillea.