Satsaukset kotipaikkakuntaan tuottavat tulosta – Pemamek on Loimaan Vuoden Business Vaikuttaja

0

LOIMAA – Meillä on ammattitaitoinen ja sitoutunut henkilöstö. Tämä onkin palkinto koko yritykselle ja henkilöstölle, toimitusjohtaja Jaakko Heikonen kiittää.
Pemamek on Loimaan Vuoden Business Vaikuttaja 2016. Tunnustuksen myöntää vuosittain Loimaan Seudun Nuorkauppakamari merkittävästä seudullisesta vaikuttamisesta ja yritystoiminnan kehittämisestä. Saaja voi olla yritys, henkilö tai projekti, jolla on positiivinen vaikutus seudun talouteen ja seutukunnan elinvoimaisuuteen.
– Pemamek on tuonut tänäkin vuonna paljon positiivista pöhinää seudulle. Perusteina palkitsemiselle on liiketoiminnan käyttöasteen laajentaminen, työllisyyden vahvistaminen ja investoinnit Loimaalla, Nuorkauppakamarin puheenjohtaja Niina Nurmi toteaa.

Pemamek on Loimaan Vuoden Business Vaikuttaja 2016. Tunnustuksen vastaanottivat  Loimaan Seudun Nuorkauppakamarin puheenjohtaja Niina Nurmelta ja kamarin hallituksen jäsen Jussi Niskalalta Pemamekin hallituksen puheenjohtaja Pekka Heikonen (vas.) ja toimitusjohtaja Jaakko Heikonen (toinen vas.). Tunnustuksen ovat aiemmin saaneet yrittäjät Juha Koivisto ja Lasse Laaksovirta. Kuva: Kati Uusitalo
Pemamek on Loimaan Vuoden Business Vaikuttaja 2016. Tunnustuksen vastaanottivat Loimaan Seudun Nuorkauppakamarin puheenjohtaja Niina Nurmelta ja kamarin hallituksen jäsen Jussi Niskalalta Pemamekin hallituksen puheenjohtaja Pekka Heikonen (vas.) ja toimitusjohtaja Jaakko Heikonen (toinen vas.). Tunnustuksen ovat aiemmin saaneet yrittäjät Juha Koivisto ja Lasse Laaksovirta. Kuva: Kati Uusitalo

Kati Uusitalo

Loimaan Lehden teemana on 19.11. Yrittäminen, ja luvassa on Pemamekin lisäksi monenlaista asiaa yrityksistä ja yrittämisestä Loimaan seudulla.

 

Lue lisää 19.11.2016 lehdestä