Vuoden aikana kastettujen kirkko Loimaan Kaupunginkirkossa

0

LOIMAA Ristiäiset on yleensä ihmisen ensimmäinen juhla. Kastejuhlassa kiitetään pienestä lapsesta ja siitä, että Jumala kutsuu hänet nimeltä omakseen sekä rukoillaan, että lapsi saisi kasvaa Jumalan tuntemisessa.

Syksyisin on Loimaan seurakunnassa jo usean vuoden ajan muistettu vuoden aikana kastettuja. Henkilökohtaisen kutsun tähän tilaisuuteen tänä vuonna ovat saaneet 1.9.2015 -30.9.2016 välillä kastetut lapset, mutta kaikki ovat tervetulleita. Tilaisuudessa luetaan vuoden aikana kastettujen nimet,  ja Marita Koivusen haastateltavana on Minna Grön-Uusitalo. Marjukka Lehtola johtaa lauluja, joiden aikana omaa helistintä tarvitaan, joten seurakunnasta kehotetaan ottamaan se mukaan. Lastenohjaajat Anna-Kaisa Heikkilä ja Katja Kanerva muun muassa tarjoavat mehut tilaisuuden jälkeen.

Vuoden aikana kastettujen kirkko Loimaan Kaupunginkirkossa su 6.11. klo 15.