Lähiseudun kutsutut juhlivat presidentin kanssa – katso kuvat Linnasta

0

Loimaalainen Saku Rouvali juhlii palokuntapuvussa, jota koristaa Linnassa harvoin nähty erikoisuus, palokunnan paraativyö. Loimaalainen Saku Rouvali ja akaalainen Timo Tammisto valittiin Vuoden Vapaaehtoiseksi 2016 Finnish Security Awardsissa. Rouvali työskentelee Tampereella Hämeen Pelastusliitossa turvallisuuskoulutuspäällikkönä. Hän toimii myös Hämeen Pelastusliiton palokuntanuorisotyön puheenjohtajana. Sen ohella hän kiertelee ympäri Suomea Junnulla ja Jannulla eli valistavaan nuorisotyöhön rakennetuilla kevytsammutus- ja kevytpelastusautoilla. Linnassa mukana vaimo Piia.

Loimaalainen Saku Rouvali juhlii palokuntapuvussa, jota koristaa Linnassa harvoin nähty erikoisuus, palokunnan paraativyö. Loimaalainen Saku Rouvali ja akaalainen Timo Tammisto valittiin Vuoden Vapaaehtoiseksi 2016 Finnish Security Awardsissa. Rouvali työskentelee Tampereella Hämeen Pelastusliitossa turvallisuuskoulutuspäällikkönä. Hän toimii myös Hämeen Pelastusliiton palokuntanuorisotyön puheenjohtajana. Sen ohella hän kiertelee ympäri Suomea Junnulla ja Jannulla eli valistavaan nuorisotyöhön rakennetuilla kevytsammutus- ja kevytpelastusautoilla. Linnassa mukana vaimo Piia.

Tämä on kyllä kunnia, kirjoitti Robin Instagramiin, kun hän kertoi saaneensa kutsun Linnan juhliin. Turkulaisartisti on Linnan juhlien seuratuimpia vieraita.
Poptähti tunnetaan eriparisista kengistään, Linnan juhlissa sama teema jatkui. Juhlakenkien helat ovat eriväriset, toinen on hopeinen, toinen kultainen.

Pirjo ja Tapio Mönkkönen Nousiaisista ja Juhani ja Nina Nummentalo Salosta Linnan tanssilattialla. Nina Nummentalon puvun luumunvärinen kangas on hankittu Turun Eurokankaasta. Puvun on tehnyt Titta Kettunen.

dottir-500

Runeberg-palkitun kirjailijan Tapio Koivukarin puoliso Hulda Leifsdottirin yllä on piikkiöläistä osaamista. Vaatesuunnittelija-ompelija Laura Hannulan ja raumalaisen pitsitaitelija Tarmo Thorströmin yhdessä valmistama luomus on kantajalleen sopiva eli hieman taiteellinen. Puku yhdistää Leifsdottirin kotimaan Islannin sekä nykyisen asuinkaupungin Rauman kulttuureja.

 

Kaarinalainen KaMu-kuoro oli laulamassa presidentille ja hänen puolisolleen kesällä Kultarannassa. Kuoroa Linnan juhlissa edustaa taiteellinen johtaja ja Kaarinan lukion musiikinopettaja Pekka Nebelung. Pöytyällä asuva Nebelung on ollut ennenkin Linnan juhlissa. Siitä on aikaa tosin parikymmentä vuotta. Silloin hän oli soittajana Kaartin sotilassoittokunnassa. Puoliso Marika Nebelung.

Suomen luokanopettajat ry valitsi turkulaisen Maarit Korhosen vuoden 2016 opettajaksi. Korhosen puku on valmistetu kashmirvillasta, pitsistä ja paljeteista, ja se on turkulaisesta Muotikuusta. Korhonen sai vinkkejä Linnaan viime vuonna kutsun saaneelta, edelliseltä Vuoden luokanopettajalta Katja Järviseltä. Järvinen kehotti kiertämään kaikki huoneet.

Aitajuoksija, Turun Urheiluliittoa edustava Nooralotta Neziri saapui Linnan juhliin huippusuunnittelija Katri Niskasen suunnittelemassa iltapuvussa.

Turkulaisen Helge Jalavan saattajana on Petri Jalava.

 

Kuvat: Turun Sanomat, Jori Liimatainen.