Naavanaiset sai valtakunnallisen palkinnon

0
Irmeli Nummi, Merja Merta ja Karoliina Kirvelä palkinnonjakotilaisuudessa. (Kuva: Kirsi Väisänen)
Irmeli Nummi, Merja Merta ja Karoliina Kirvelä palkinnonjakotilaisuudessa. (Kuva: Kirsi Väisänen)

HELSINKI Maa- ja kotitalousnaisten Keskuksen valtakunnallinen tunnustuspalkinto myönnettiin tänä vuonna Loimaan Naavanaisille.
Palkinnon perusteluissa Loimaan Naavanaisia kuvataan aktiiviseksi yhdistykseksi, jolla on monipuolista ja idearikasta toimintaa. Toiminta houkuttelee yhteen eri-ikäisiä ihmisiä ja mahdollistaa siten tietojen ja taitojen siirtymisen sukupolvelta toiselle.
– Yhdistys toteuttaa omalla alueellaan ansiokkaasti koko järjestön ydintehtäviä eli neuvontaa ja järjestötoimintaa. Maaseudun asukkaiden hyvinvoinnin edistäminen näkyy vahvasti Loimaan Naavanaisten toiminnassa, kertoo toiminnanjohtaja Mirja Hellstedt Maa- ja kotitalousnaisten Keskuksesta.
Palkinto jaettiin Maa- ja kotitalousnaisten Keskuksen varsinaisessa kokouksessa Helsingissä 24. marraskuuta.