Tämä on haaste: Kuvaa joulupipari!

0

Vielä on kymmenen yötä jouluun. Monissa kodeissa, kouluissa, kerhoissa tai päiväkodeissa leivotaan juuri nyt joulupipareita.
Jaa upea luomuksesi meille muille ja luo samalla joulumieltä! Ota kuva leivonnaisesta, lähetä se meille sähköpostilla tai merkitse sosiaalisessa mediassa. Julkaisemme lukijoiden piparikuvia ensi viikolla.

Haasteeseen voi osallistua vaikkapa erityisen onnistuneella piparilla, erikoisemmalla koristelulla, piparkakkutalolla tai piparkakkuaskartelulla.
Kerro myös vähän leivonnaisesta: onko taikina tehty itse vai ostettu kaupasta, miten koristelu on tehty, minkälaisia perinteitä joulupipareihin liittyy tms.

Toteutamme piparihaasteen yhteistyössä TS-Yhtymän lehtien kanssa. Mukana ovat Loimaan Lehti, Auranmaan Viikkolehti, Kaarina-Lehti, Kunnallislehti, Laitilan Sanomat, Salon Seudun Sanomat, Somero-lehti, Turun Sanomat ja Uudenkaupungin Sanomat.

TOIMI NÄIN

Kuvaa pipari

Ota kuva joulupiparista.

Lähetä kuva toimitukselle sähköpostilla lukijalta@loimaanlehti.fi.

Voit myös merkitä kuvan sosiaalisessa mediassa #piparihaaste2016 #loimaanlehti.

Arvomme osallistuneiden kesken pieniä palkintoja. Liitä siis sähköpostin mukaan myös yhteistietosi.

Säännöt

TS-Yhtymän lehdillä on oikeus julkaista haasteeseen lähetettyjä kuvia. Arkistoimme kuvat ja saatamme myöhemmin julkaista tai käsitellä uudelleen kuvia. Kuvia voidaan julkaista verkossa tai paperilehdessä.