Kaksi ravintolariehumista samana yönä

0

LOIMAA Paikkakuntalainen mies riehaantui tuntemattomasta syystä ravintolassa sunnuntaina aamuyöllä. Hän tilasi ruokaa mutta syötyään siitä osan hän heitti loput ruoat pakkauksineen ravintolan myyntitiskin taakse ja alkoi käyttäytyä uhkaavasti ravintolan henkilökuntaa kohtaan. Hän tunkeutui ravintolan keittiötiloihin sekä uhkasi henkilökuntaa sanallisesti.
Mies poistui ravintolasta ennen poliisin tuloa, mutta poliisi tavoitti miehen lähistöltä. Hän oli voimakkaasti alkoholin vaikutuksen alaisena. Häntä epäillään pahoinpitelyn yrityksestä sekä laittomasta uhkauksesta.

SAMANA YÖNÄ sattui toinenkin häiriö loimaalaisessa ravintolassa, kun nuori mies ei totellut järjestymiehen käskyä poistua ravintolasta. Hän harasi voimakkaasti vastaan, kun järjestysmiehet poistivat häntä ravintolasta.
Hänet jouduttiin ottamaan kiinni ja paikalle kutsuttiin poliisi. Miestä epäillään järjestystä ylläpitävän henkilön vastustamisesta.