Hurrikaani esittelee paikallista muotia catwalkilla

0

LOIMAA Lucie, Luke ja Zara Smith ovat valmiina nousemaan autoliikkeen 16-metriselle catwalkille valojen ja musiikin jytkeessä. Muotinäytös on osa Kauppala-yhdistyksen ja lentopallojoukkue Hurrikaanin järjestämää Voitto kotiin -tapahtumaa.

Muotinäytöksessä Hurrikaanin joukkue puolisoineen esittelee loimaalaista vaate-, koru-, kenkä- ja silmälasimuotia. Mallien kampaukset ja meikit ovat myös paikallista käsialaa.

– Meillä on tahto näyttää, että tyhjistä ikkunoista huolimatta meitä yrittäjiä on täällä vielä todella paljon. Eivät kaikki ole kadonneet, yrittäjät Tuula Sirén-Mäkelä Bello Mondosta ja Agneta Twerin Kelloliike J. Mäkelästä huomauttavat.

Yli 60 yrittäjää pystyttää esittelypisteensä Loimaan Laatuauton tiloihin. Muotinäytöksen lisäksi tarjolla on musiikkia, suuhunpantavaa ja ohjelmaa lapsille. Tapahtuma huipentuu Hurrikaani-huutokauppaan.

Voitto kotiin -tapahtuma Loimaan Laatuautossa (Lamminkatu 7) la 11.3. klo 13 alkaen. Huutokauppa klo 15.30.

Lucie Smith on tehnyt mallin töitä kotimaassaan Tšekissä. Muotinäytökseen osallistuvat myös Hurrikaanissa pelaava puoliso Luke Smith ja tytär Zara. (Kuva: Kiti Salonen)

Lue lisää 25.2.2017 lehdestä