Kymmenen haluaa Ypäjän kunnanjohtajaksi

0

YPÄJÄN kunnanjohtajan virkaa haki määräaikaan mennessä yhdeksän henkilöä. Lisäksi yksi henkilö ilmoitti olevansa käytettävissä. Hakuaika tehtävään päättyi maanantaina iltapäivällä.
Ypäjäläisistä tehtävää hakivat YTM ja perheneuvoja, Liedon kunnan väliaikainen perhe- ja sosiaalipalvelujohtaja, johtava sosiaalityöntekijä Krista Ryödi sekä tradenomi, Valtorin projektikoordinaattori Esa Ramstadius.
Hakijoiden joukossa oli myös Humppilan hallintojohtajan virasta vanhempainvapaalla oleva helsinkiläinen hallintotieteiden tohtori, MBA ja terveystieteiden maisteri Maarit Sihvonen.

HEIDÄN lisäkseen virkaa hakivat muurlalainen kasvatustieteen tohtori ja FCG-konsultointi Oy:n erityisasiantuntija Pasi Kankare, tamperelainen hallintotieteiden maisteri ja Tampereen kaupunkiseudun kuntayhtymän kehittämispäällikkö Ritva Asula-Myllynen, vantaalainen diplomi-insinööri ja informaatikko Timo Keränen, salolainen hallintotieteiden kandidaatti ja Lohjan kaupungin talousjohtaja Henri Partanen, helsinkiläinen KTM ja metsänhoitaja Simo Tikakoski ja helsinkiläinen sotatieteiden maisteri ja Laurea-ammattikorkeakoulun tuotepäällikkö Sam Vuorinen.
Asikkalalainen hallintotieteiden maisteri, MBA, HHJ ja kunta-alan konsultointeja tekevä yrittäjä Juri Nieminen ilmoitti olevansa käytettävissä.

KUNNANHALLITUS kokoontuu tiistaina 28.2. päättämään, miten kunnanjohtajan valinnassa edetään: jatketaanko esimerkiksi hakuaikaa vai aloitetaanko haastattelut.
Kunnanjohtajan virka täytetään 1. kesäkuuta alkaen toistaiseksi kunnanjohtaja Vesa Ketolan jäädessä eläkkeelle.