Liikenneonnettomuuksia liukkaalla kelillä

0

LOIMAAN SEUTU Oripäässä sattui torstai-iltana kahden henkilöauton välinen risteyskolari. Keski-ikäinen mies kääntyi autollaan Loimaantieltä kärkikolmion takaa vasemmalle Huovintielle. Samaan aikaan toinen mies ajoi henkilöautollaan Huovintietä Hirvikoskentien suuntaan ja törmäsi eteenkääntyneen auton oikeaan kylkeen. Toinen kuljettajista vietiin sairaalaan tarkistuttamaan vammat.
Porin suuntaan matkalla ollut ajoneuvoyhdistelmä suistui kulkusuuntaansa nähden oikealle puolelle ojaan myöhään torstai-iltana Kakkostiellä. Kuljettaja ei loukkaantunut ulosajossa. Tien pinta oli peilijäätä.
Kakkostiellä sattui myös toinen ulosajo, kun niin ikään Porin suuntaan matkalla ollut  ajoneuvoyhdistelmä liukasteli iltamyöhällä. Kuorma-auton ja siihen kytketyn varsinaisen perävaunun yhdistelmästä perävaunu suistui tien vasemmalle puolella ojaan. Kuljettaja ei loukkaantunut ulosajossa.