Lisää kuvia juhlavuoden arjesta – Loimaanseutu2017-nettikokoelma kaipaa otoksia ihan jokaiselta

0

LOIMAAN SEUTU Mitä täällä tehtiin, koettiin ja nähtiin vuonna 2017? Miten elettiin ja oltiin? Mikä teki meistä sellaisia kuin olemme? Mitä haluamme Suomen juhlavuodesta tuleville sukupolville näyttää?
Loimaa-Seuran ja Loimaan Lehden yhteisessä projektissa tallennetaan Loimaan seudun yksi vuosi valokuviksi. Osa kuvista julkaistaan pitkin vuotta paperilehden sivuilla ja mahdollisimman suuri osa kuvista tallennetaan lehden nettisivuille tulevaan omaan Loimaanseutu2017 -osioon.
Otoksista kootaan kuvapankki seudun elämästä Suomi100-juhlavuoden kunniaksi.
Kuviin toivotaan kauniita maisemiakin, mutta mieluiten arkea – ihan jokapäiväistä elämää! Aivan erityisesti toiveena on, että tallennettaisiin ihan tavallisia hetkiä, jotta kuvat olisivat myös muuta kuin harkittuja ja aseteltuja otoksia.
Järjestäjät toivovat, että kuvia saataisiin myös nuorilta ja lapsilta, jotta mukaan saataisiin erilaisia perspektiivejä, sekä kuvainnollisesti että kirjaimellisesti.

Loimaanseutu2017 -kuvia nähtävissä osoitteessa www.loimaanlehti.fi.

Tätä kuviin!
Paikallista elämää.
Arkea.
Juhlaa.
Työtä.
Harrastuksia.
Miljöötä.
Kulttuurimaisemaa.
Kyliä.
Kaupunkia.
Ihmisiä yksin tai yhdessä.
Kaikenikäisiä.
Kaikenkokoisia.
Hetkiä.
Aamupalakaaosta.
Iltasatuihanuutta.
Kaikkina vuodenaikoina, kaikkina vuorokaudenaikoina.
– Mutta siten, että kuvista tunnistaa joko ihmisistä, rakennuksista tai luonnosta, että ollaan Saviseudulla.

Näin toimit:
Lähetä kuva sähköpostilla osoitteeseen toimitus@loimaanlehti.fi. Myös paperikuvia otamme vastaan: Loimaanseutu2017, Loimaan Lehti, Käsityöläiskatu 10, 32200 Loimaa.
Liitä mukaan lyhyt selostus siitä, mitä ja keitä kuvassa on, ja mitä siinä tehdään. Perustele lyhyesti, miksi lähetit kuvan mukaan. Liitä postiisi mukaan myös omat yhteystietosi.
Osa kuvista julkaistaan lehdessä, joten kuvien tulisi olla vähintään yhden megan (1 MT) kokoisia, jotta niistä saa painolaatuisia. Älä käsittele kuvia.
Kuvat kootaan Loimaan Lehden nettisivuille omaan Loimaanseutu2017 -osioon, uudet kuvat ilmestyvät sivulle lauantaisin.
Loimaa-Seura ja Loimaan Lehti varaavat oikeuden jakaa kuvia myös esimerkiksi valtakunnalliseen kuva-arkistoon, joten kuvan lähettäminen on samalla myös suostumus kuvien jatkokäyttöön.