Matkailuoppaat palkitsivat kaupungin

0

LOIMAAN seudun matkailuoppaat antoi vuotuisen palkintonsa matkailun edistämiseksi ja kulttuuriperinteen hyväksi tehdystä työstä Loimaan kaupungille.
Matkailuoppaat Karoliina Kirvelä, Ulla Kaskiluoto ja Katja Isotalo luovuttivat kunniakirjan kansainvälisen matkailuoppaan päivänä kaupunginjohtaja Jari Rantalalle ja kehittämisjohtaja Matti Tunkkarille.

Ulla Kaskiluoto, Karoliina Kirvelä ja Katja Isotalo Loimaan seudun matkailuoppaista ojensivat kunniakirjan kehittämisjohtaja Matti Tunkkarille ja kaupunginjohtaja Jari Rantalalle. Loimaan kaupunki on tehnyt vuosia työtä loimaalaisen matkailun ja kulttuuriperinteen edistämiseksi. Kuva: Kiti Salonen

– Hienoa, että kaupunki on nyt nostettu näin arvokkaasti framille. Toivottavasti yhteistyömme tuottaa tulosta jatkossakin, Rantala totesi.

MATKAILUOPPAAT kokevat kaupungin olleen matkailun parissa työskenteleville yhdistyksille ja muille tahoille korvaamaton apu tilaisuuksien ja tapahtumien järjestelyissä.
Yhteistyötä tehdään tiiviisti myös Suomi 100 -juhlavuoden aikana, jolloin nostetaan esille Saviseudun omaleimainen maisema, kulttuuri, elinkeinot ja ihmiset.
Matkailuoppaat toteuttavat neljä tapahtumaa: retken ”Moskovasta Berliiniin” ja kolme luonto-opastusta.
– Kaikissa näissä toimissa tarvitsemme toinen toisiamme. Tuodaan seutukunnan rikasta toimintakulttuuria kaikkien tietoisuuteen, Kirvelä kannustaa.

MATKAILUN parissa toimivat toivovat, että ”Ei täällä mittään oo” -asenteesta päästäisiin. Ihmisillä tuntuu olevan pikemminkin tarve kertoa, miksei Loimaalle kannata tulla.
– Jokainen loimaalainen on markkinoija, emme vain me matkailuihmiset, Katja Isotalo muistuttaa.

Kiti Salonen

 

Lue lisää 2.3.2017 lehdestä