Rockets kesälomille

0
Jesse Suonsivun hieno ura päättyi Huittisissa välieräpeliin. Kuva: Tapani Korvenpää

JÄÄKIEKKO Rockets ja Lauttakylän Luja kävivät täyden kolmen ottelun sarjan paikasta länsirannikon finaaliin. Rockets venytti sarjan kolmanteen peliin ottamalla kotonaan hurmoksenomaisen voiton yli kolmen ja puolen sadan kannattajan edessä. Paukut ja polttoaine kuitenkin riittivät vain tähän otteluun eikä Luja antanut enää yllätyksen mahdollisuutta, vaan ratkaisi sarjan kotonaan kolmannessa pelissä. Parempi joukkue Lauttakylän Luja menee finaaliin ja valitettavasti Rocketsin pelit päättyivät ja kesäloma alkaa.

Jesse Suonsivun hieno ura päättyi Huittisissa välieräpeliin. Kuva: Tapani Korvenpää

Tähän sarjaan päättyi myös yksi hieno peliura Rocketsissa, kun kapteeni Jesse Suonsivu lyö hokkarit naulaan. Upea, urheilullinen, monivuotinen kapteeni tulee jättämään Rocketsin historiaan roppakaupalla hienoja suorituksia ja muisteltavaa jälkipolville. Toivottavasti jossain vaiheessa tulemme vielä näkemään Jesse Suonsivua jääkiekon parissa, vaikkapa valmennuspuolella.

Pekka Lehto