Ronnie Clark palaa Biisoneihin ja Giovonne De Woods on joukkueen uusi takamies

0
Ronnie Clark tekee paluun koriskentille ja Biisoneihin. Viime kaudelta olevassa kuvassa häntä puolustaa Salon Vilppaan Doug Wiggins.

KORIPALLO Lokoko Bisonsin kokoonpano vahvistuu kahdella kokeneella pelaajalla kauden lähestyessä kalkkiviivoja ja kauden huipentavaa IB-divisioonan karsintaturnausta.
Viime kauden Biisoneissa pelannut Ronnie Clark tekee paluun koripallokentille Biisoniveräjässä tulevana lauantaina pelattavassa ottelussa Lieto-Korista vastaan.

Ronnie Clark tekee paluun koriskentille ja Biisoneihin. Viime kaudelta olevassa kuvassa häntä puolustaa Salon Vilppaan Doug Wiggins.

– Ronnien kanssa käytiin keskusteluita kauden aikana jo muutamaan otteeseen, mutta muun muassa pelaajan siviilitöiden vuoksi paluu joukkueeseen mahdollistui vasta loppukaudesta. Ronnien omien sanojen mukaan hän on innoissaan paluusta Biisoniveräjään ja haluaa auttaa joukkuetta sen tavoitellessa nousua valtakunnalliseen IB-divisioonan, Biisoneista kerrotaan.
Takamies Vinay Parmarin jätettyä joukkueen reilu viikko sitten ja joukkueen loukkaantumishuolien vuoksi Biisonitaustoilla päädyttiin etsimään joukkueelle uutta takamiestä. Viikon työn tuloksena ja erityisesti entisen Biisonikäskijän Greg Gibsonin avulla joukkueen kokoonpanoon liittyy uutena nimenä kokenut 30-vuotias peluri Giovonne De Woods. 191 cm pitkä yhdysvaltalaistakamies on viimeksi pelannut muun muassa Kanadassa ja Tunisiassa.
Biisoneiden runkosarjan viimeinen ottelu pelataan tulevana lauantaina klo 17 alkaen Loimaan Liikuntahallissa Lieto-Korista vastaan. Sekä Ronnie Clark että Giovonne De Woods ovat tuolloin joukkueen kokoonpanossa mukana.
I-divisioonan karsintaturnauksen pelipaikan arvonta tapahtuu näillä näkymin 20.3. ja pelipaikka arvotaan turnaukseen osallistuvien joukkueiden kesken. Biisonileirissä pidetään peukkuja ylhäällä, että arvonnassa onni suosisi ja turnaus pelattaisiin Loimaalla 1.–2.4. Mikäli arpaonni ei Biisoneita sattuisi suosimaan, olisi ensi lauantain ottelu kauden viimeinen kotiottelu Loimaalla.